Camping Features

Emplacements: 378
Locatifs: 105

Ardoer De Paardekreek

Ardoer De Paardekreek is een kindvriendelijk vakantiepark met zwembad gelegen aan het Veerse Meer in Zeeland. Op het vakantiepark kun je kamperen met je tent, caravan of camper. Het is ook mogelijk om accommodaties te huren, zoals vakantiehuizen, lodges, villa’s, trekkershutten, suites en woonboten. Op het familiepark is genoeg te doen voor jong en oud. Zo kunnen de sportievelingen zich vermaken in het buitenzwembad, op het basketbalveld, tennisbaan, voetbalveld, en jeu-de-boulesbaan. De kids kunnen zich helemaal uitleven in de speeltuin, op de airtrampoline of in het peuterbad. Is het een dagje wat minder mooi weer? Dan kunnen de kinderen lekker spelen in de indoorspeeltuin. Op het Veerse Meer kun je verschillende watersporten beoefenen. Bij de wellness kun je genieten van een middagje totale ontspanning. Voor een lekker kopje koffie, lunch of diner kun je terecht bij het gezellige Grand Café. Een snack kun je afhalen bij de snackbar.

Vakantie in Zeeland

Vanaf het vakantiepark kun je perfect de provincie ontdekken. Op een warme zomerdag is het heerlijk om een dagje op het strand te vertoeven. De Zeeuwse kust biedt tal van mogelijkheden voor een fijne stranddag. Een van de mooiste en schoonste zandstranden zijn de stranden van Oostkapelle. In de buurt van het vakantiepark liggen de Zeeuwse steden Goes, Middelburg, Zierikzee en Veere.

We hebben een aantal aanbieders voor Ardoer De Paardekreek voor je op een rij gezet.

Ardoer De Paardekreek

Nederland Zeeland Noord-Beveland Kortgene

Havenweg 1, 4484 NT Kortgene

+31 0113302051

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.