Camping Features

Emplacements: 40
Locatifs: 87
Surface: 3 ha
Altitude: 160 m

Camping de Ceyreste

Camping de Ceyreste in Ceyreste is een gezinscamping tussen de Var en de Bouches-du-Rhône op 3,5 kilometer van de baai van La Ciotat in de Provence-Alpes-Cote-d’Azur. Groot en klein genieten elke dag van het mooie zwemparadijs. De kampeerplaatsen liggen verspreid over een rustig kampeerterrein en zijn schaduwrijk. De plaatsen zijn afgebakend voor voldoende privacy. Het sanitair beschikt over een speciale babyruimte en is ook toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen kunt u ook uw vakantie boeken in een van de comfortabele mobilhomes. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor een ontspannen vakantie in het zuiden van Frankrijk. Verder kunt u wasjes draaien op de camping en uw wasgoed strijken. Op de camping vindt u tevens een broodservice, een campingwinkel en een restaurant. Op camping de Ceyreste vindt u een zwemparadijs met waterglijbanen. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje waar ze uren plezier kunnen maken. De camping organiseert in de maanden juli en augustus verschillende activiteiten en animatie zoals aquagym, dansavonden, voetbaltoernooien en een workshop boogschieten voor kinderen. Ook is er een tennisbaan, een springkasteel en organiseert de camping een welkomstcocktail voor nieuwe campinggasten.

Gezinscamping in de Bouches-du-Rhône

Camping de Ceyreste is rustig gelegen tussen de pijnbomen en het ideale vertrekpunt voor uitstapjes in de regio. Op enkele minuten ligt het pittoreske dorpje van Ceyreste. De baai van La Ciotat ligt op 3,5 kilometer waar u kunt zonnen en zwemmen. Neem het hele gezin mee naar het waterattractiepark Aqualand en beleef een gezellige dag in de vele glijbanen. Vanuit La Ciotat kunt u met de boot varen naar Les Calanques en bewondert u de prachtige natuur en rotsen.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping de Ceyreste voor je op een rij gezet.

Low season Mid season Peak season Stay
Pitch €22 €32 €40 per dag
Extra persoon €6 €6 €7,50 per dag
Kinderen tot 7 jaar €4 €4 €5 per dag
Huisdier €3,50 €3,50 €3,50 per dag
Mobilhome 2 pers. €62 €88 €112 per dag
Mobilhome 4 pers. €73 €102 €138 per dag
Mobilhome 6 pers. €92 €110 €163 per dag
  • Kampeerplaats o.b.v. 2 personen met voertuig en tent of caravan.

Camping de Ceyreste

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Ceyreste

avenue Eugène Julien, 13600 Ceyreste

+33 (0)4 42 83 07 68
Duits, Engels, Frans, Italiaans
eind maart - half november

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.