Camping Features

Emplacements: 131
Locatifs: 23
Surface: 3,5 ha

Camping La Grappe d’Or

Camping La Grappe d’Or is een rustige gezinscamping te midden van de wijngaarden en hoge bomen in de Bourgogne en ideaal voor een tussenstop of natuurlijk een lange vakantie in de mooie natuur. Een ideale plek voor wijnliefhebbers om de wijnkelders, wijngaarden en natuurlijk de lokale wijnen te ontdekken. Op de ruime en schaduwrijke kampeerplaatsen zet u uw tent of caravan neer voor een verblijf dicht bij de natuur. Voor wie houdt van iets meer luxe verblijft in een volledig ingerichte stacaravan met terras en barbecue. Alle stacaravans liggen op 150 meter van camping La Grappe d’Or in een park met hoge bomen. Het gezellige vakantiehuis is geschikt voor 7 personen. Het zwembad met waterglijbaan, de tafeltennis en de jeu de boulesbaan bieden plezier voor het hele gezin. In de zomermaanden kunt u gratis gebruikmaken van de fietsen om de omgeving te verkennen. Voor een sportief potje tennis gaat u naar de tennisbaan.

Camping & glamping in de Bourgogne

Op 200 meter van camping La Grappe d’Or ligt een wijnproeverij waar u te voet naar toe kunt lopen. Bezoek de wijnkelder en proef van de heerlijke wijnen. Ook het centrum van het dorpje Meursault ligt op maar 5 minuten loopafstand. Nog meer wijn vindt u bij Les Terrasses de Citeaux waar u een wijnworkshop van 1,5 uur kunt volgen. Vanaf de camping zijn verschillende wandelroutes te volgen die u door de Bourgondische dorpjes en wijngaarden voeren.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping La Grappe d’Or voor je op een rij gezet.

Camping La Grappe d’Or

Frankrijk Bourgogne Côte-d'Or Meursault

2 route de Volnay, 21190 Meursault

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - half oktober

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.