Camping Features

Emplacements: 364
Locatifs: 161
Surface: 12 ha
Altitude: 380 m

Camping La Pinède – Excenevex

Camping La Pinède – Excenevex is mooi gelegen aan het meer van Genève (Lac Léman), dicht bij Zwitserland aan de voet van de Alpen. De camping ligt op een mooi terrein van 12,5 ha met zwembad. Een prima combinatie van sport en ontspanning voor uw vakantie aan de oever van het meer van Genève, het grootste meer van Europa! Vanuit de camping bent u zo in Zwitserland en bij de belangrijkste bezienswaardigheden van de Savoie, zoals Thonon-Les-Bains en Evian. Geniet van een vakantie aan het water met uitzicht op de Alpen!

Comfortabele plaatsen

Kies voor een comfortabele huuraccommodatie of uw eigen plek in de natuur voor uw tent of camper. De kampeerplekken liggen in de schaduw van pijnbomen en eeuwenoude eiken. Deze ruim opgezette camping ligt in een afwisselende, natuurlijke omgeving met mooie bomen en open ruimtes. Het pluspunt? De lieflijke rivier die dwars door de camping stroomt, met een echte haven voor kleine motorboten.

Hoogwaardige services

OP Camping La Pinède – Excenevex profiteert u van vele hoogwaardige services: waterpark, gevarieerd activiteitenprogramma, restaurant en gratis toegang tot het enige zandstrand van het meer. Jong en oud zal zich uitstekend vermaken op deze actieve vakantiebestemming.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping La Pinède - Excenevex voor je op een rij gezet.

Camping La Pinède – Excenevex

Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Excenevex-Plage

10 Avenue de la Plage, 74140 Excenevex-Plage, Lac Léman

+31 (0)85 040 1140
Engels, Frans
Ma - vrij 9u - 18u, za 10u - 17u

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.