Camping Features

Emplacements: 3
Locatifs: 25

Camping Le Grearn

Camping Le Grearn in Ambon is een kleine camping met zwembad in de Morbihan op 800 meter van de oceaan. De familiecamping in de Bretagne beschikt over gîtes, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Le Grearn een leuk animatieprogramma, een speeltuin en een zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in de (snack)bar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een strandvakantie.

Kamperen in de Morbihan

In de omgeving van Camping Le Grearn in Noord-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, kanoën, paardrijden, een dagje strand en wandelen vind je in Morbihan interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar het dierenpark van Branfére of bezoek het prachtige eiland Belle-Ile-en-Mer. Verder is het een aanrader het kasteel Suscinio, het aquarium in Vannes en het Océarium van Croisic te bezoeken. Ook is het een aanrader om de natuur van de Bretagne te bezoeken. Zo kan je naar het bos van Broceliande.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping Le Grearn voor je op een rij gezet.

Camping Le Grearn

Frankrijk Bretagne Morbihan Ambon

16 Brouel, 56190 Ambon

02 97 41 11 00
Engels, Frans

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.