Camping Features

Emplacements: 66
Locatifs: 202
Surface: 8 ha

Camping Sandaya Le Plein Air des Chênes

Camping Sandaya Le Plein Air des Chênes is een ontspannen gezinscamping op 20 minuten van de Middellandse Zee te midden van de palm- en eikenbomen in Languedoc-Roussillon. Het waterpark, de vele sporten en de animatie zorgen voor een onbezorgde vakantie. De comfortabele en ruime kampeerplaatsen op camping Sandaya Le Plein Air des Chênes bieden ruimte voor uw tent of caravan in zowel de zon als de schaduw. De ideale plek voor een vakantie met de camper. Houdt u boodschappen koel en huur een koelkast op de camping. Ook een barbecue hoeft u niet zelf mee te nemen, deze worden ook verhuurd. Om het thuisfront op de hoogte te houden van uw vakantie kunt u gebruikmaken van de Wi-Fi. Het grote waterpark van 1200 m2 biedt plezier voor groot en klein. Er is een speciale kinderspeelplaats voor de kleintjes. Er zijn volop sportieve activiteiten zoals tennis, minigolf, jeu de boules en fitness in de zomermaanden. Er is ook een ruimte voor bodybuilding.

De Hérault, parel van de Languedoc-Roussillon

Camping Sandaya Le Plein Air des Chênes ligt vlakbij prachtige bezienswaardigheden zoals Palavas-les-Flots, la Grande-Motte, le Grau du Roi en la Camargue. Bezoek de prachtige wijnkelder van Cave de Saint-Chinian en maak kennis met de wijnbouwers en de verrukkelijke wijnen. In het hart van de Haut Pays d’Oc ligt het meer van Salagou. Een ideale plek voor wandelaars, visliefhebbers en iedereen die van water houdt. In de rivier de Hérault kunt u afdalingen maken met de kano, zelfs kinderen kunnen aan deze activiteit meedoen.

Camping Le Plein Air des Chênes

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Clapiers

route de Castelnau, 34830 Clapiers

020 72 19 217
Engels, Frans

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.