Camping Features

Emplacements: 87
Locatifs: 206
Surface: 9 ha

Camping Sandaya Les Deux Fontaines

Camping Les 2 Fontaines in Névez is een gezinscamping op 900 meter van het strand in het zuiden van Bretagne in de Finistère. Een gezellige camping met veel leuke activiteiten voor kinderen. De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend voor voldoende privacy. Er zijn twee sanitairblokken op het kampeerterrein met toegang voor mindervaliden en sanitair voor jonge kinderen. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en waterpunten rondom. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de vele huuraccommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Op de camping vindt u een supermarkt, een bar en een restaurant. Camping Les 2 Fontaines beschikt over een mooi zwemparadijs met een overdekt zwembad, twee ludieke baden en een buitenbad. Voor kleine kinderen is er een peuterbadje aanwezig. In het hoogseizoen is er waterpolo, aquagym en kunt u duiklessen nemen. Verder is er een Kids Club, een indoorspeeltuin en een kinderboerderij. De camping organiseert ook verschillende activiteiten waaronder boogschieten, basketballen en tennis.

Vakantie in Bretagne

Strand Tahiti ligt op 900 meter van camping Les 2 Fontaines. Een fijne plek om te zonnen en te zwemmen. Op 8 kilometer vindt u Pont-Aven, een charmante stad met verschillende kunstgalerijen. Ook de dierentuin van Pont Scorff met 600 verschillende dieren is een aanrader voor een gezellig dagje uit met de hele familie. Op zee kunt u surfen, zeilen, duiken en kitesurfen. Ook kan men paardrijden in de buurt.

Camping Les 2 Fontaines

Frankrijk Bretagne Finistère Névez

Raguenez, 29920 Névez

+31 (0)20 21 92 17
Engels, Frans
begin april - eind augustus

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.