Camping Features

Locatifs: 78

Camping Les Chalets de la Mer

Camping les Chalets de la Mer is een kleinschalige familiecamping tussen de eeuwenoude dennenbomen aan de Middellandse Zee in de Camargue. Een veilige vakantie met een volledig aangelegd voetgangerspark, het verkoelende waterpark en talrijke animaties. Tussen de calanques en de Camargue vindt u de prachtige huuraccommodaties van camping Les Chalets de la Mer. Ook in de warme zomermaanden kunt u heerlijk slapen dankzij de airconditioning. De frisse kleuren van de huisjes geven u een authentiek vakantiegevoel. Pret van de bovenste plank in het zwemparadijs met peuterbad voor de allerkleinsten. Naast zwemmen zijn er volop andere leuke dingen te doen voor kinderen. In de Kids Club worden verkleedpartijen, schattenjachten en workshops georganiseerd. Zo kunt u zich ontspannen met een mooi boek op een van de ligstoelen aan het zwembad. Of leef u uit op de fitnesstoestellen in de fitnesszaal voordat u een heerlijk saunasessie begint.

Ontdek de Côte Bleue

Wat is de mooiste manier om de Côte Bleue te ontdekken: diepzeeduiken! In de zomermaanden kunt u gratis kennismaken met de zeebodem en de mediterrane vissen. Voor zwemvliezen, een snorkel en duikbril wordt gezorgd! In juli wordt er een 10-daags feest gehouden in Martigues vlakbij camping Les Chalets de la Mer met een drijvend podium op het kanaal. Ook kunt u in de Bouches-du-Rhône kanovaren, windsurfen of bijvoorbeeld kitesurflessen volgen.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping Les Chalets de la Mer voor je op een rij gezet.

Camping Les Chalets de la Mer

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Martigues

Parc résidentiel de loisirs à Martigues Carro
Route de la Tramontane
13500 Martigues

+33 (0)4 42 80 73 46
Engels, Frans
half april - eind september

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.