Camping Features

Emplacements: 62
Locatifs: 56

Camping Les Mouettes (Martigues)

Camping Les Mouettes (Martigues) in Martigues is een middelgrote camping (67 – 150 plaatsen) in de Bouches-du-Rhône. De familiecamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur beschikt over camperplaatsen, chalets, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Les Mouettes een animatieprogramma. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een avontuurlijk vakantie, fietsvakantie en een kindvriendelijke vakantie.

Ontdek de Bouches-du-Rhône

In de omgeving van Camping Les Mouettes in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals duiken, kanoën, paardrijden, dagje strand en wandelen vind je in Bouches-du-Rhône interessante bezienswaardigheden.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping Les Mouettes (Martigues) voor je op een rij gezet.

Camping Les Mouettes (Martigues)

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Martigues

16 Chemin de la Quiétude, 13500 Martigues

+33(0)4 42 80 70 01
Engels, Frans

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.