Camping Features

Emplacements: 55
Locatifs: 46
Surface: 20 ha
Altitude: 1027 m

Camping Les Sous Bois du Lac

Camping Les Sous Bois du Lac is een natuurcamping te midden van een dennenbos gelegen aan de oevers van het meer van Naussac vlakbij de Gorges de l’Allier met directe toegang tot de rivier Chapeauroux in de Lozère. Tijdens het seizoen is het heerlijk vakantie vieren met ludieke activiteiten en gezellige animatie. Of u nu houdt van kamperen in de natuur of van iets meer luxe, u vindt het hier allemaal. De houten chalets zijn compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. U kunt kiezen voor een kampeerplaats met of zonder elektriciteit. Tijdens de lunch of het diner gaat u naar het restaurant met panoramisch uitzicht om de lokale gerechten te proeven. Op camping Les Sous Bois du Lac treft u een zwembad, volleybal- en badmintonveld en leuke speeltoestellen voor kinderen. In de zomermaanden worden de gasten vermaakt met ludieke animatie zoals schuimparty’s, karaoke-avonden en regionale themadiners. Voor kinderen is er een aparte Kids Club.

Natuurcamping Les Sous Bois du Lac in Lozère

In de omgeving van camping Les Sous Bois du Lac kan er gevist worden in de rivier. Daarnaast kunt u kanoën, kite-surfen en varen op een catamaran. Voor golfliefhebbers ligt er een 9-holes golfbaan in Langogne. Andere activiteiten als quadrijden, paint ball, mountainbiken en paardrijden zijn ook leuk om te doen. Chemin Stevenson is een bekende wandelroute om de prachtige natuur van de Lozère te ontdekken.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping Les Sous Bois du Lac voor je op een rij gezet.

Camping Les Sous Bois du Lac

Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Chastanier

Bessettes, 48300 Chastanier

0033 (0)4 66 69 52 43
Engels, Frans, Spaans
mei - oktober

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.