Camping Features

Emplacements: 239

Camping Les Vailhés

Camping Les Vailhés is een fijne charme camping gelegen aan de oevers van het Lac du Salagou in Hérualt. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen en een directe toegang tot een heerlijk zandstrand. Daarnaast is er tijdens het hoogseizoen een bar, waar je een hapje kunt eten en kunt genieten van het terras met uitzicht over het meer. Ook kun je op de camping elke ochtend vers brood afhalen en kunnen de kinderen zich uitleven bij de speeltuin.

Geniet van het prachtige meer in Hérault

Camping Les Vailhés bevindt zich bij het prachtige Lac du Salagou. Het meer wordt omringd door wijngaarden, bossen en heuvels en je kunt er dan ook heerlijk wandelen. Op de camping kunt u kaarten van de omgeving vinden en geeft het personeel graag tips over de mooiste wandeltochten. Ook is het mogelijk om in de omgeving te fietsen en te mountainbiken. Op het meer kunt u diverse watersporten beoefenen. Zo kun je er kano’s, kajaks en zeilboten huren. Daarnaast kun je vanaf het heerlijke strand een duik nemen in het water. Tijdens het hoogseizoen zijn er altijd strandwachten aanwezig.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping Les Vailhés voor je op een rij gezet.

Camping Les Vailhés

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Lodève

Baie des Vailhés, 34700 Lodève

0031 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.