Camping Features

Emplacements: 380
Locatifs: 340

Camping Marina Plage

Camping Marina Plage in Vitrolles is een gastvrije gezinscamping gelegen in de buurt van de zee, aan een meer  en vlakbij Marseille en Aix-en-Provence in de Bouches-du-Rhônes. Het gehele jaar worden er leuke activiteiten georganiseerd op de camping.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten en caravans. Daarnaast biedt de camping ook comfortabele huuraccommodaties aan. Geen zin om te lopen? Neem dan het treintje dan rondrijdt op de camping om van A naar B te komen. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van WiFi op de camping.

Het gehele jaar kunnen kinderen ritjes maken op een dromedaris, kameel, pony of paard. Tijdens de zomermaanden organiseert camping Marina Plage leuke shows met zang, dans en muziek. In het hoogseizoen worden er themaweken georganiseerd met bijpassende kleding en activiteiten. Op 2 minuten van de camping ligt een fitnesszaal waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Daarnaast is er een speeltuin, tafeltennis, jeu de boules en een kinderboerderij.

Camping Marina Plage in de Bouches-du-Rhônes

Camping Marina Plage is gelegen aan de oever van het grootste zoutmeer in Europa en niet ver van de zandstranden aan de kust. De ideale plek om te luieren en te genieten van de zon. Ook kunt u in de omgeving uitstapjes maken naar het dierenpark, attractieparken of een dagje gaan karten. Bezoek ook Martigues, het Venetië van de Provence, of het middeleeuwse kasteel van Barben.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping Marina Plage voor je op een rij gezet.

Camping Marina Plage

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Vitrolles

allée David Guillermet
13127 Vitrolles

+33 (0)4 42 89 31 46
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.