Camping Features

Emplacements: 83
Locatifs: 23
Surface: 2,7 ha
Altitude: 90 m

Camping Nostradamus

Camping Nostradamus in Salon-de-Provence is een familiecamping gelegen aan een rivier in een boomgaard van een boerderij in de Bouches-du-Rhône in de Provence-Côte d’Azur. Gezellige animatie en activiteiten, zwembad met peuterbad en ideaal startpunt voor wandelingen en fietstochten. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Er is een elektriciteitsaansluiting en speciaal voor campers is er een campingservicepunt. Daarnaast kunt u ook stacaravans en gîtes boeken voor een vakantie in het zuiden van Frankrijk. De huuraccommodaties zijn geschikt voor families of groepen tot en met 6 personen. Er is een broodservice, een campingwinkel, restaurant en een bar aanwezig op de camping. Tijdens de zomermaanden organiseert de camping leuke activiteiten voor groot en klein. Er is een sportterrein waar u zich kunt uitleven met allerhande (bal)sporten. Op het jeu de boulesterrein ontmoet u andere campinggasten en voor kinderen is er een tafeltennistafel. In de zomer is er een animatieprogramma voor kinderen en kunnen ze uit hun bol gaan tijdens de disco-avond. Het zwembad beschikt over een peuterbadje voor de allerkleinsten.

Familiecamping Nostradamus in de Provence

Camping Nostradamus ligt aan een rivier waar u kunt pootje baden of kunt vissen. Deze camping is de perfecte uitvalsbasis om de Provence te ontdekken per fiets. Ook zijn er prachtige wandeltochten die u langs de mooiste plekjes in de Bouches-du-Rhône leiden. Rondom de camping liggen verschillende typisch Franse dorpjes die u zeker niet mag missen. Ook het stadscentrum van Salon-de-Provence is een aanrader met haar kasteel, olijfolieproductie en de indrukwekkende Saint-Michel kerk met twee torens.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping Nostradamus voor je op een rij gezet.

Low season Mid season Peak season Stay
Pitch €14,90 €14,90 €23,65 per dag
Extra persoon €5,50 €5,50 €6,50 per dag
Kinderen tot 10 jaar €2,55 €2,55 €3,05 per dag
Hond €2,75 €2,75 €3,25 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Nostradamus

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Salon-de-Provence

Domaine de Cure-Bourse
13430 Eyguières/Salon-de-Provence

+33 (0)4 90 56 08 36
gehele jaar geopend

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.