Camping Features

Emplacements: 52
Locatifs: 57

Camping Paradis Les Pins Royan

Camping Les Pins is een mooie familiecamping met zwembad gelegen in de Charente-Maritime in het westen van Frankrijk. Deze camping ligt op 2,5 kilometer afstand van de zee en op 500 meter van het bos. Je bent omgeven door de natuur en zowel natuur- als strandliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen! Dit is een kleine camping met zo’n 50 kampeerplekken en 50 huuraccommodaties beschikbaar. De kampeerplekken zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties variëren van safaritent tot mobile home en zijn goed onderhouden.

Familiecamping Les Pins in Charente-Maritime

In de omgeving van camping Les Pins is genoeg te doen. Ga lekker naar het strand of maak een mooie wandeling door het nabij gelegen bos. Of huur een fiets en maak een mooie fietstocht door de natuur. Ook op het kampeerterrein is genoeg te doen. Neem een frisse duik in het zwembad, speel een potje jeux-de-boules of doe mee aan de activiteiten die georganiseerd worden door het animatieteam. Er worden animatie-avonden georganiseerd voor jong en oud. Er is dus ook rekening gehouden met de volwassen kampeerders. Als je een keer geen zin hebt om te koken kan je altijd aanschuiven bij het restaurant op de camping. En natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de maaltijd af te halen.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping Paradis Les Pins Royan voor je op een rij gezet.

Camping Paradis Les Pins Royan

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Palais-sur-Mer

4 rue des Fougères, 17420 Saint-Palais-sur-Mer

0033 (0)5 46 23 30 83
Duits, Engels, Frans

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.