Camping Features

Emplacements: 214
Locatifs: 286
Altitude: 728 m

Camping Sandaya Domaine du Verdon

Welkom op de 4 sterren Camping Sandaya Domaine du Verdon in Castellane, karaktervol campingdorp aan een rivier vlakbij de indrukwekkende Gorges du Verdon (Alpes-de-Haute-Provence). Kies voor een vakantie aan de voet van de Franse Alpen en adem de geuren van de Provence in. Je zult het heerlijk vinden om te verblijven in een van de stacaravans met terras in de zon van de Haute-Provence.

Zwemparadijs voor de hele familie

Geniet van een adembenemend uitzicht op de mooiste landschappen van de Verdon terwijl je de glijbaan afglijd. Geniet van het verwarmde aquapark van Camping Sandaya Domaine du Verdon. Voor de kinderen is er een waterspeeltuin met waterglijbanen.

Castellane, toegangspoort naar de Gorges du Verdon

Camping Sandaya Domaine du Verdon heeft een prachtige ligging aan de rivier en tussen de meren van Castillon en Sainte-Croix. Geniet op Domaine du Verdon van een heerlijke vakantie aan het water. Domaine du Verdon is het vertrekpunt voor een actieve vakantie. Verken al raftend de Gorges du Verdon met zijn smaragdgroene water. Beklim de grootste canyon van Frankrijk (en Europa) of wandel over de talrijke wandelpaden in het hart van het regionale natuurpark van de Verdon.

Camping Sandaya Domaine du Verdon

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Castellane

D952, 04120 Castellane

+33 (0)207219217
Duits, Engels, Frans, Nederlands
29 mei tot 15 september 2019

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.