Camping Features

Emplacements: 284
Locatifs: 540
Surface: 30 ha

Camping Sandaya Le Col Vert

Camping Le Col Vert in Vielle-Saint-Girons is een grote camping met zwembad in Landes gelegen aan het meer Lac de Léon vlakbij prachtige zandstranden. De gezellige camping beschikt over comfortabele kampeerplaatsen met schaduw en verhuurt stacaravans, chalets, cottages en lodge/bungalowtenten. De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein, zwemparadijs, buitenzwembad, binnenzwembad met schuifdak en peuterbad. Er is een animatieprogramma en welness met fitnessruimte, sauna, whirlpool, stoombad en beautycenter aanwezig. Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping excursieprogramma’s en verschillende fietsroutes. Dagelijks rijdt er meermalen een gratis pendelbus naar het strand. Koken hoeft niet altijd, want op camping Le Col Vert is een snackbar, pizzeria en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. U kunt op de camping internetten en gebruik maken van één of meerdere computers en het wifi netwerk.

Ontdek Landes vanaf camping Le Col Vert

Camping Le Col Vert ligt in het uitgestrekte bos van de Landes de Gascogne, vlakbij het natuurreservaat van de Huchet, tussen het meer Lac de Léon en de Atlantische Oceaan. De camping is de ideale bestemming voor een actieve (watersport) en ontspannende vakantie.

Camping Sandaya Le Col Vert

Frankrijk Aquitaine Landes Vielle-Saint-Girons

1548 Route de l’Etang, 40560 Vielle-Saint-Girons

+31 (0)20 21 92 17
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - begin september

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.