Camping Features

Emplacements: 63
Locatifs: 5

Camping Vert Auxois

Camping Vert Auxois in Pouilly-en-Auxois is een middelgrote camping in de Côte-d’Or gelegen aan een rivier. De familiecamping in Bourgogne beschikt over kampeerplaatsen, lodge-tenten en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Vert Auxois een zwembad en een speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Ook biedt de camping een half pension aan. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een vakantie met de hond.

Ontdek de Côte-d’Or

In de omgeving van Camping Vert Auxois in Noord-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals kanoën, klimmen, mountainbiken, paardrijden en wandelen vind je in Côte-d’Or interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de marken en beurzen van de prachtige regio Côte-d’Or, de stad Dijon en de Gallo-Romeinse stad Alésia. Ook is het een aanrader om de kastelen van Chateauneuf en Commarin te bezoeken.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping Vert Auxois voor je op een rij gezet.

Camping Vert Auxois

Frankrijk Bourgogne Côte-d'Or Pouilly-en-Auxois

15 Rue du Vert Auxois, 21320 Pouilly-en-Auxois

+33 (0)3 80 90 71 89
Engels, Frans

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.