Camping Features

Emplacements: 100
Locatifs: 170

Capfun – Camping L’Emeraude

Capfun – Camping L’Emeraude in Portiragnes-Plage is een grote camping met zwembad in de Hérault gelegen dichtbij de Middellandse Zee. De familiecamping in Occitanië beschikt over kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Capfun – Camping L’Emeraude een leuk animatieprogramma, een campingwinkel, een speeltuin en een prachtig zwembad, met glijbanen, een bubbelbad en een pierenbadje voor de aller kleinsten. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een strandvakantie.

Ontdek de Hérault

In de omgeving van Capfun – Camping L’Emeraude in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals canyoning, fietsen, klimmen, paardrijden en wandelen vind je in Hérault interessante bezienswaardigheden. Zo kan je wilde dieren bekijken in het Afrikaanse reservaat van Sigean of uitwaaien in de vaste kermis Europark. Verder liggen de stranden van Portiragnes 900 meter van de camping vandaan. Op het strand kan je heerlijk ontspannen, zwemmen en tal van watersporten beoefenen zoals jetskiën, windsurfen en duiken.

We hebben een aantal aanbieders voor Capfun - Camping L'Emeraude voor je op een rij gezet.

Capfun – Camping L’Emeraude

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Portiragnes-Plage

CD 37 les Gaillardels, 34420 Portiragnes

0033 (0)4 67 90 93 76
Engels, Frans

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.