Camping Features

Emplacements: 270
Locatifs: 53
Surface: 10 ha
Altitude: 1055 m

Domaine de l’Ubaye

Domaine de l’Ubaye in Méolans-Revel is een familiecamping aan een rivier gelegen in de vallei van de Ubaye, in de Zuid-Franse Alpen in de Alpes-de-Haute-Provence. Het is dé plek waar u tot rust kunt komen. Met diverse soorten accommodaties, veel faciliteiten en activiteiten, maken de Belgische eigenaren uw vakantie in de vallei van Ubaye tot een groot succes! Komt u genieten van de mooie omgeving en vele activiteiten? Het vakantiedomein, meer dan 9 ha. groot, ligt in het dal van de vallei, op 1.055 m boven de zeespiegel. De bergen rondom zijn tot 3.411 m hoog (Brec du Chambeyron). Het domein ligt direct aan de rivier Ubaye en heeft een strandje om te zonnebaden, Vanuit de camping kunt u met kayak, raftingboot of hydro-speed direct op de rivier.

Mooie kampeerplaatsen en glamping mogelijkheden

Camping Domein de l’Ubaye beschikt over comfortabele chalets, residentiële caravans, ruime kampeerplaatsen en diverse glamping mogelijkheden. Het vakantiedomein biedt rust, ontspanning en genot van de wonderschone natuur gedurende de vier seizoenen. Uw kinderen kunnen gebruik maken van de speeltuin, tafelvoetbal, tekenactiviteiten, schminken, spelmiddagen, zwembadspelletjes, speurtochten en kinderrafting. Van zonnebaden langs de rivier of aan het prachtig zwembad tot wandelen en fietsen en van vissen en wild-watersporten tot skiën in de winter bij een van de zes skistations in de omgeving. Voor alle leeftijden worden dagelijks talrijke activiteiten georganiseerd.

We hebben een aantal aanbieders voor Domaine de l'Ubaye voor je op een rij gezet.

Domaine de l’Ubaye

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Meolans Revel

D900, 04340 Meolans Revel

0033 (0)4 92 81 01 96
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
half mei - september

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.