Camping Features

Emplacements: 5
Locatifs: 19

Glamping in Zeeland

Op het voormalige akkerbouwbedrijf van boer Jan en boerin Ella draait tegenwoordig alles om leren en spelen. Hun lieve pony’s, paarden en hun 4 enthousiaste meehelpende kinderen spelen hierbij een hoofdrol. Het is geen echt werkende boerderij meer maar een speel- en leerboerderij waarbij de kids op een leuke manier de basisbeginselen van het verzorgen van dieren leren. De boerderij ligt op een rustige dijk en is omgeven door weilanden en akkers. Op de boerderij in Zeeland vind je ook een veld met 10 plaatsen waar mensen met een eigen kampeermiddel kunnen logeren. De luxe tenten staan rondom een mooi en gezellig veld, omringd met bomen die je beschutten tegen de Zeeuwse wind. Hier kunnen de kids heerlijk spelen en de boerderij ontdekken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze te ver weg gaan.

Lekker buitenspelen

Ook leren ze spelenderwijs over akkerbouw, bijvoorbeeld door met boerin Ella van aardappelen zelf chips te maken en natuurlijk lekker op te eten. Boer Jan laat de ouders graag het lokale kruidenbitter ‘Strandjuttertje’ proeven tijdens een gezellig kampvuur avondje op de aankomstdag.

Beestenboel

Op de boerderij horen natuurlijk ook boerderijdieren, zoals de stoere Blonde d ‘Aquitaine vleeskoeien, de eigen pony’s, de mini-varkentjes Karbo en Naadje, de pauwen Paul en Paulientje en de vele kippen, katten en konijnen die je allemaal iedere dag mag helpen voeren en verzorgen.

Een waar speelparadijs voor kinderen

De kids kunnen hier heerlijk rondstruinen en meehelpen op het erf en bij slecht weer met zijn allen de “boeren ballenbak” induiken. En dat alles op nog geen 5 km van het mooie Banjaardstrand en het Veerse Meer. De kleintjes kunnen hun fantasiewereld helemaal tot leven komen in de overdekte speeltuin maar ook buiten kunnen ze lekker hun ei kwijt! Race over de skelterbaan of sla aan het bouwen in de mega zandbak.

De leukste binnenspeeltuin in Kamperland

De binnenspeeltuin van FiveStar bevindt zich in de grote schuur. Het speeltoestel is opgebouwd uit drie verdiepingen met op elke plek nieuwe, uitdagende speelmogelijkheden. Het speeltoestel kent een open structuur waardoor u als (groot) ouder contact kunt houden met uw kind.

We hebben een aantal aanbieders voor FarmCamps Five Star voor je op een rij gezet.

FarmCamps Five Star

Nederland Zeeland Noord-Beveland Kamperland

Baas Huisweg 11, 4493 NE Kamperland

088 8889188
Duits, Engels, Nederlands

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.