Camping Features

Locatifs: 1

Tendi Camping de Kerleyou

Camping de Kerleyou in Douarnenez (Bretagne) is een rustig gelegen camping in een natuurlijke omgeving op 1,5 km van zee en Plage des Sables Blancs. De camping is ideaal voor rustzoekers, ruimte en natuur. De Tendi safaritenten met eigen badkamer staan op fijne plekken met een aparte plek voor de auto. De Tendi safaritenten hebben eigen/privé sanitair met douche, toilet, wastafel en bbq. Uiteraard is er een heerlijk (verwarmd) zwembad met apart kinderbad. Er is een speeltuin met tafeltennis en tafelvoetbal voor de kinderen. In het hoogseizoen worden er op Camping Kerleyou enkele activiteiten voor de kinderen georganiseerd

Safaritent huren in Bretagne

In het stadje Douarnenez (Finistère) met zijn gezellige haven (op 3,5 km) zijn verder alle voorzieningen beschikbaar, zoals een supermarkt, bakkers, slager, winkels met lokale producten, postkantoor, VVV, diverse cafés en (vis) restaurants en een markt op maandag. Rondom Douarnenez liggen 4 stranden, te weten: Ris, Dames, Sables Blancs en het strand van Saint-Jean. Camping de Kerleyou ligt op 1,5 km van zee in de baai van Douarnenez in het departement Finistère. In Finistère vind je natuurlijke baaien met strandjes, authentieke dorpjes, havenstadjes, tot fraaie stranden. Het is een ideaal gebied voor vissen of het beoefenen van diverse watersporten, zoals surfen, zeilen of stand up paddle. De omgeving is tevens uitermate geschikt voor fietsers en wandelaars. Laatstgenoemde kunnen kiezen voor het kustpad de GR 34, voor mooie wandelingen langs baaien en zee.

We hebben een aantal aanbieders voor Tendi Camping de Kerleyou voor je op een rij gezet.

Tendi Camping de Kerleyou

Frankrijk Bretagne Finistère Douarnenez

15 Kerleyou, 29100 Douarnenez, Frankrijk

0031 (0)72 7513751
Engels, Frans, Nederlands

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.