Camping Features

Emplacements: 126
Locatifs: 8

Watersportcamping Cnossen Leekstermeer

U zoekt een rustieke camping in een natuurlijke omgeving? Maar wel eentje die van alle gemakken is voorzien en volop uitdaging biedt voor sportieve activiteiten en uitstapjes, voor uzelf en/of uw kinderen? Denk dan eens aan Camping Cnossen. De camping ligt op de grens tussen Drenthe en Groningen en ligt aan de oever van het Leekstermeer. Bij de camping kun je kano’s en zeilboten huren en zwemmen in het meer. Ook vind je er een lekker restaurant met groot terras, waar je een lekker hapje kunt eten. Er worden leuke activiteiten georganiseerd en je kunt meedoen aan zeillessen.

Geniet van de mooie omgeving

Watersportcamping Cnossen Leekstermeer ligt bij het mooie Leekstermeer, waar je allerlei watersporten kunt beoefenen en heerlijk kunt wandelen en fietsen. De camping ligt daarnaast vlakbij de stad Groningen, waar je allerlei leuke bezienswaardigheden en faciliteiten kunt vinden.

We hebben een aantal aanbieders voor Watersportcamping Cnossen Leekstermeer voor je op een rij gezet.

Watersportcamping Cnossen Leekstermeer

Nederland Drenthe Noordenveld Nietap

Meerweg 13, 9312 TC Nietap

+31 (0)594-512073
Duits, Engels, Nederlands

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.