Camping Features

Emplacements: 146
Locatifs: 87
Surface: 4 ha

Camping Belle Plage

Camping Belle Plage in Ploemeur is een kalme familiecamping met verwarmd zwembad tegenover het eiland van Groix in het zuiden van Bretagne in de Morbihan. Directe toegang tot het fijne zandstrand aan een prachtige baai. Naast kampeerplaatsen biedt camping Belle Plage ook stacaravans, ingerichte tenten en plaatsen voor campers. De kampeerplaatsen zijn ruim en afgescheiden door natuurlijke hagen. Ook beschikken de plaatsen over een elektriciteitsaansluiting door middel van een Europastekker. Het overdekte en verwarmde zwembad is de ideale plaats, zelfs wanneer het regent. Tevens beschikt de camping over tafeltennistafels en een jeu de boulesterrein. Even genieten met z’n twee zonder de kids? Er is een kinderopvangservice aanwezig op de camping. Gedurende de zomermaanden is er leuke animatie, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Familiecamping Belle Plage in Bretagne

Op camping Belle Plage kunt u fietsen huren om de veelzijdige omgeving te ontdekken. Gelegen bij het dorpje Lomener vindt u onder andere gezellige bars, restaurants en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. De dierentuin in Pont-Scorff is een leuke bestemming voor de hele familie. Houdt u van golf? Er is een 18-hole golfbaan in de buurt. Ook voor liefhebbers van de watersport zijn er tal van activiteiten: kajakken, vissen en waterskiën.

We hebben een aantal aanbieders voor Yelloh! Village Belle Plage voor je op een rij gezet.

Yelloh! Village Belle Plage

Frankrijk Bretagne Morbihan Ploemeur

rue de l’Anse du Stole, Lomener, 56270 Ploemeur

0033 (0)2 97 56 77 17
Engels, Frans, Italiaans, Spaans
half april - half oktober

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.