Camping Features

Emplacements: 105
Locatifs: 40
Surface: 4 ha

Camping la Torche

Camping la Torche in Plomeur is een ecocamping in het hart van de Finistère op 1300 meter van de zee en het strand in Bretagne. Het paradijs voor surfers en iedereen die van modelvliegtuigen houdt. De traditionele kampeerplaatsen liggen in een groene omgeving. Ook kunt u kamperen in een mobilhome, woonwagen of een chalet. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Ontbijt tijdens het hoogseizoen elke ochtend met vers brood en Franse croissants. In de campingwinkel kunt u terecht voor de hoogstnodige boodschappen en lokale specialiteiten. Maak gratis gebruik van de WiFi-verbinding in de bar van de camping. Er is voor kinderen genoeg te doen op Camping la Torchee. Ze kunnen spelen in de speeltuin met uitdagende speeltoestellen, er is een tafeltennistafel en er kan gevolleybald worden op het volleybalveld. Wie in is voor een typisch Frans spel doet mee aan een toernooi jeu de boules. Ook is er een recreatieruimte aanwezig op de camping. Voor de allerkleinsten is er een verwarmd en overdekt peuterbadje gemaakt in het zwembad.

Ecocamping Bretagne

Camping la Torche biedt directe toegang tot een groot wandelgebied in de Finistère. Naast wandelen kunt u ook goed surfen in deze regio. Er liggen verschillende surfscholen in de buurt van de camping. Ook is dit het paradijs voor modelvliegtuigjes. Heeft u zelf een modelvliegtuig en wilt u hiermee vliegen, dan dient u eerst toestemming te krijgen. Op het strand kunt u kitesurfen, zeilen, vissen en kajakken. Verder is er een tennisbaan en kunt u fietsen huren op de camping.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping Sites et Paysages la Torche voor je op een rij gezet.

Camping Sites et Paysages la Torche

Frankrijk Bretagne Finistère Plomeur

Pointe de la Torche, 29120 Plomeur

0033 (0)2 98 58 62 82
Engels, Frans, Spaans
april - eind oktober

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.