Camping Features

Emplacements: 156
Locatifs: 25

Camping l’Eau Rouge

Camping l’Eau Rouge in Stavelot is een middelgrote camping met zwembad in het arrondissement Verviers gelegen in de Ardennen. De familiecamping in de regio Luik beschikt over mooi ingerichte chalets en ruime kampeerplaatsen. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping l’Eau Rouge een leuk animatieprogramma, een speeltuin en een zwembad. Als je geen zin hebt om te koken kan je in de snackbar heerlijke gerechten eten. Zoals Belgische Frieten, Stoofvlees en spaghetti Bolognese. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor natuurliefhebbers.

Ontdek de Verviers

In de omgeving van Camping l’Eau Rouge in de Belgische Ardennen is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals wandelen, vissen en fietsen vind je in Huesca interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar het circuit van Spa-Francorchamps. Ook is het een aanrader om naar de watervallen van Coo te gaan en een bezoekje te brengen aan het Plopsa-park. Voor de natuurliefhebbers is het hier ook zeker niet saai. Ga heerlijk wandelen in de Belgische Ardennen ontdek de prachtige natuur.

Domaine De L’eau Rouge

België Wallonië Luik Stavelot

Cheneux 25, 4970 Stavelot

+32 80 86 30 75
Engels, Frans, Nederlands

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.