Camping Features

Emplacements: 70
Locatifs: 14
Surface: 2 ha

Camping Le Mas de Mourgues

Flower Camping le Mas de Mourgues is een kleinschalige en simpele camping in Zuid-Frankrijk te midden van de wijngaarden en op nog geen 25 kilometer van de zee en vlakbij de Camargue in de Gard. Geniet van een heerlijke vakantie in Languedoc-Roussillon en neem een frisse duik in het buitenzwembad en geniet van de prachtige natuur. In de zomermaanden wordt er twee keer per week op camping Le Mas de Mourgues een activiteit in de avond georganiseerd zoals een barbecue of een jeu de boulestoernooi. Voor kinderen is er één keer in de week een leuke activiteit. Daarnaast is er een speeltuin, een tafeltennistafel en kunt u volleyballen.

Kleinschalige camping Le Mas de Mourgues

Verblijf tussen de 2 symbolische steden Nîmes en Arles, op gelijke afstand van de stranden van Saintes-Maries-de-la-Mer als die van Grau-du-Roi, en vlakbij de vestingstad Aigues-Mortes, een door de zee omringde parel in het hart van de Camargue. Huur een fiets en trek er samen met het gezin op uit om de mooie omgeving te ontdekken. Iets verderop kunt u ook een hengeltje uitgooien op zoek naar een mooie vangst. Paardenliefhebbers verkennen de regio te paard en ook voor wandelaars zijn er prachtige wandelroutes zoals de Chemin de St Jacques de Compostelle. De afstand tot het dorpje Gallician is maar 1 kilometer, vanwaar ook de Camargue begint. Het is prachtig wandelen in de Camarque.

We hebben een aantal aanbieders voor Flower Camping Le Mas de Mourgues voor je op een rij gezet.

Flower Camping Le Mas de Mourgues

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Vauvert

Gallician, 30600 Vauvert

0033 (0)4 66 73 30 88
Engels, Frans
half maart - oktober

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.