Camping Features

Emplacements: 6
Locatifs: 7
Surface: 1 ha

Munnickenheide, buitengewoon overnachten

Munnickenheide ligt aan het Munnikenhof in het buitengebied van Terheijden en is van origine een boerderij. Wij hebben geen vast kampeerplaatsen omdat we graag onze gasten zelf willen laten kiezen waar ze gaan staan. We hebben wel een aantal stroompunten waar u kosteloos gebruik van kan maken. Verder beschikken we over een luxe en verwarmd sanitairgebouw, dat van alle gemakken is voorzien. Omdat we de rust van onze gasten hoog in het vaandel hebben, hebben we een beperkt aantal kampeerplaatsen. Hierdoor hebben al onze gasten veel privacy en kunnen ze genieten van de rust op onze camping.

Slapen in een pod, kamer of kamperen

Bij Munnickenheide kun je kiezen uit verschillende overnachtingsmogelijkheden. Overnachten in een Pod biedt het beste van twee werelden; het authentieke kampeergevoel en het comfort van luxe slapen. Of geniet van een heerlijke nacht in een van de gastenkamers met een eigen luxe badkamer of een gedeelde badkamer. Dus voor ieders budget. Breng je eigen tentje en kampeerspullen mee en kies een mooie plaats op ons royale kampeerterrein uit. We beschikken over een net verwarmd sanitair gebouw, dat van alle gemakken is voorzien

Kamperen in Brabantse natuur

Munnickenheide ligt aan het Munnikenhof in het buitengebied van Terheijden en is van origine een boerderij. Onze camping ligt naarst de linie van het Munnikenhof, het oudste stuk van de Zuiderwaterlinie. Ook bevindt Munnickenheid zich dicht bij NP de Biesbosch en binnen een straal van 7 km bent u in hartje stad Breda of Oosterhout. Hoewel het dorp Terheijden ook mooie bezienswaardigheden heeft.

munnickenheide buitengewoon overnachten

Nederland Noord-Brabant Terheijden

Munnikenhof 20, 4844 PK Terheijden

+31 (0)6 54976198
Engels, Nederlands
heel het jaar open

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.