Camping Features

Emplacements: 31
Locatifs: 3

Camping Le Fil De L’eau

Camping Le Fil De L’eau in is een middelgrote camping in de Côte-d’Or gelegen aan een meer. De familiecamping in Bourgogne beschikt over ruime kampeerplaatsen en volledig ingerichte stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Le Fil De L’eau watersportactiviteiten en een speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in de snackbar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, een kindvriendelijke vakantie en voor een vakantie aan een meer.

Kamperen in de Côte-d’Or

In de omgeving van Camping Le Fil De L’eau in Noord-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, kanoën, paardrijden en wandelen vind je in Côte-d’Or interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de steden Beaune en Dijon of bezoek het regionaal natuurpark de Morvan. Ook is het een aanrader om de berg Beuvray te beklimmen en een kijkje te nemen bij de indrukwekkende waterval van Saut de Gouloux.

Camping Le Fil De L’eau

Frankrijk Bourgogne Côte-d'Or Premeaux-Prissey

Base de loisirs Saule Guillaume, 21700 Premeaux-Prissey

+33 (0)6 21 98 95 72
Engels, Frans

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.