Camping Features

Emplacements: 70
Locatifs: 210
Surface: 6 ha

Camping Le Grand Large

Camping Le Grand Large in Fouesnant is een familiecamping op 50 meter van het strand in de Finistère in Bretagne. Kom zwemmen in het zwemparadijs met maar liefst zes waterglijbanen. De kampeerplaatsen liggen op een vlak kampeerterrein omringd door groen. Er is een elektriciteitsaansluiting aanwezig en waterpunten in de buurt. Naast traditioneel kamperen kunt u ook uw vakantie doorbrengen in een van de comfortabele mobilhomes. Alle huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een terras met tuinmeubilair. Op de camping vindt u een bar, een restaurant en een campingwinkel. Ook zijn er wasmachines en drogers aanwezig. Geef bij uw boeking aan of u een koelkast wilt huren op uw kampeerplek.

Op camping Le Grand Large kunt u zwemmen in het zwembad. Er zijn twee baden, waarvan een overdekt. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje en maar liefst zes waterglijbanen. Tijdens de zomermaanden organiseert de camping leuke activiteiten in de kidsclub voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar. Verder vindt u op de camping een speeltuin, een springkussen, een sportterrein en een jeu de boulesbaan. Ga gezellig met het hele gezin een uurtje minigolfen of huur een racket en ga tennissen op de tennisbaan. De camping beschikt tevens over een tafeltennistafel en een bioscoop.

Familiecamping Le Grand Large in de Finistère

In de buurt van camping Le Grand Large kunt u paardrijden in de manege die 10 kilometer verderop ligt. Vanaf de camping heeft u directe toegang tot fietspaden die u langs de mooiste plekjes van de Finistère leiden. Ook is deze regio uitermate geschikt voor lange wandelingen in de natuur en langs de kust. Het strand en de kust liggen op 50 meter van de ingang van de camping zodat u heerlijk kunt zwemmen in zee en luieren op het strand.

We hebben een aantal aanbieders voor Camping Le Grand Large voor je op een rij gezet.

Camping Le Grand Large

Frankrijk Bretagne Finistère Fouesnant

48, route du Grand large Pointe de Mousterlin, 29170 Fouesnant

0033 (0)2 98 56 04 06
Duits, Engels, Frans
half april - half september

Ajouter un avis

I declare this review to be based on my own experience and reflects my honest opinion about this campsite. By posting a review you agree to our terms and conditions.